stitch_francuskibuldoghrvatska

Upoznaj Stitcha iz Zagreba: “Volim gledati Toma i Jerrya, ali jako brzo zaspim!”

Stitch nam se odlučio sam predstaviti, paaa upoznajte ga!

Stitch_francuskibuldoghrvatskaMoje ime: Stitch

Grad u kojem živim: Zagreb

Datum i mjesto rođenja: 06.10.2016, Sisak

Vlasnik: Petar Pukljak

O meni:

Stitch je rekao da će on najbolje sebe opisati pa Vam evo njega.

‘Ja sam Stitch i volim se puno šetati. Ako je moj frendač Petar (gazda, ali smo mi najbolji prijatelji) umoran nakon posla, nema Vam to veze, ja skačem po njemu i lajem dok ne pogleda na moju lajnu, a to Vam je znak! Znak da idem van trčati i napadati druge paseke, da se mogu ići valjati u svježe pokošenoj travi. Ne smijem Vam nikako zaboravit reći da mi je najdraže krast loptice drugim pasekima. Kada sam sam doma, a to Vam je obično od 10-16, najčešće gledam TV. volim gledati Toma i Jerrya, ali jako brzo zaspim. Znam da me moj frendač gleda preko kamere pa mu tu i tamo zalajem da se ona upali.

Stitch_francuskibuldoghrvatska

Od igračka skoro ništa nemam. Ja Vam to sve brzo strgam. Jako volim gumene kosti i loptice, to si ostavim da mi najduže traje, od prilike oko 4 sata/kom. Joj da! Nisam Vam rekao kako fino jedem. Moj Vam je frendač nakon nekog vremena skužio da ne želim jesti samo suhu hranu pa mi je počeo kupovati konzerve i sada mi miješa to dvoje. Svaki dan je tolika gozba da prvo sve maknem iz zdjelice, jer sam vidio kad i on dobije hranu prvo ju izvadi iz lonca, plate ili nečeg trećeg, i onda sve pojedem u sekundi da što prije mogu skočiti na kauč i žicati ovu ljudsku hranu. Iskreno niti ne znam što me privlači kod te njihove smrdljive hrane, no volim ga gledati slatkim okicama i onda mi on sve da malo tog užasa.

Stitch_francuskibuldoghrvatska

Ne smijem nikako zaboraviti napomenuti da imam najveći krevet na svijetu. Svog frendača zguram s nogicama u kut kreveta i ja se onda ispružim i toliko opustim da cijelu sobu zatrpam plinovima 🙂 Star sam tek godinu i pol, a već sam bio svugdje i vidio svašta. Najviše volim biti kod bake na moru. Ima veliki vrt pa mogu puno toga gristi i smijem kakati gdje god želim. Neću Vam više duljiti, mislim da sam vidio da gleda u moju lajnu pa moram ići. Možete me sresti na zapadnom dijelu Zagreba. Šaljem Vam svima mokre puse!!’

Ovo nam je bila prva priča, upoznali se Stitcha, a ako i vi želite ispričati priču o svom uhecu, ispunite ovaj obrazac.

Ako još niste:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top