igracke francuski buldog

4 načina kako se iskupiti svome ljubimcu koji je bio sam doma

Zasigurno radite pa morate svog ljubimca ostaviti samog kod kuće. No, postoji način kako da mu se iskupite.

Pored računa, kućnih poslova, ljudskih odnosa, dogodi vam se da malo potrebe svog psa stavite po strani. Sa ovih 4 načina ćete svom najdražem četveronošcu pokazati da mislite i na njega.

1. Izvedite ga van na druženje sa ostalim njegovim prijateljima.

francuski buldog i prijatelj

Svi znamo da su psi životinje koje žive u čoporu. Njima je jako potrebna društvena interakcija, čak i više nego ljudima. Nakon dugog dana u uredu, izađite s njim u obližnji park, šumu ili na plažu. Ne samo da ćete vi uživati u svježem zraku, već će i vaš ljubimac za kojeg je zdravo druženje, cijeniti izlazak.

2. Naučite ga novi trik!

Francuski buldog trikovi

Ako je vaš pas sam doma od šest do osam sati, potrebna mu je neka vrsta mentalne stimulacije. Pokušajte se povezati s njim tako da ga naučite novi trik. Ne samo da ćete mu pružiti ono što mu treba, već ćete očvrsnuti vašu vezu.

3. Razmazite ga sa igračkama!

Francuski buldog spava s igračkom

Dok će svatko reći kako se ljubav ne može kupiti materijalnim, u ovom slučaju to nije istina. Kupite mu novu igračku, loptice za slastice i igrajte se s njim. Dok vas nema, nove igračke će mu sigurno zaokupiti vrijeme. Ako ne znate što mu kupiti, napravili smo popis najboljih igračaka za francuziće pa si odaberite, sigurno nećete pogriješiti!

4. Provedite vrijeme s njim na samo – jedan na jedan

francuski buldog vlasnik

Želite pogledati omiljenu seriju ili novi film? Smjestite se sa svojim četveronošcem na kauč i uživajte. Za naše praščiće koji su pomalo lijeni i vole se izležavati ovo je još jedan odličan način za povezivanje i iskupljenje. Izvedite ga u extra dugu šetnju, pustite ga da luduje ili mu jednostavno recite koliko ga volite. Zadajte si da u danu minimalno 15 minuta provedete vrijeme s njim i samo za njega. To malo vremena za njega znači cijeli svijet a i vi ćete se osjećati bolje.

Kako se vi iskupite svom ljubimcu kada vas nema ili mu uskratite pažnju? Pišite nam u kometaru 🙂

Ako još niste pronašli odgovarajuću hranu za svog praščića svakako preporučamo Fish4dogs, a ovdje možete pročitati zašto.

Pratite nas:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top