igračke francuski buldog

Koje su najbolje igračke za vašeg francuza

Ovo je naš popis igračaka koje volimo! Možete ih pronaći u svakom bolje opremljenom pet shopu.

Ove igračke mogu se naći u pet shopovima, raznim web shopovima (Amazon, Ebay…) i mi smo pokušali izabrati najzabavnije, dostupne svakom džepu vlasnika, stoga požurite po onu koju nemate!

Kategorije najboljih igračaka za francuske buldoge

  1. Loptice – Najbolje igračke za bacanje i hvatanje
  2. Tzv. “žvakalice” – najbolje za žvakanja i u vrijeme rasta zubi
  3. Interaktivne – najbolje kada se francuzi zabavljaju sami
  4. Plišanci – pružaju ono što ostale igračke ne mogu

1. Loptice

Francuski buldozi su naravno vješti u igranju bacanja-hvatanja loptice. Gotovo da nismo nikad upoznali francuza koji ne voli potrčati za svojom kotrljajućom igračkom, stoga je ona prva na popisu najboljih igračaka. No pripazite za vrijeme vrućih dana da igra ne potraje predugo kako se ne bi “pregrijali” te im osigurajte mnogo vode i hlad za predah.

2. “Žvakalice”

Francuski buldozi vole žvakati stvari, pogotovo kada su štenci i zubi su im u rastu. Njihovi zubi su u razvitku od 4 tjedna starosti pa dok im ne otpadnu mliječni. Ne preporučamo da mu dajete sintetičke i plastične igračke za žvakanje jer nisu zdrave. Francuzima osigurajte mnogo tvrdih i prirodnih žvakalica kako bi im zubi bili čisti i snažni. Žvakalica imate raznih okusa, veličina, boja i prilagođene za dob vašeg ljubimca.

3. Interaktivne

Francuzi su vrlo inteligentni psi ali su i jako, jako tvrdoglavi. Oni su razigrani i vole biti u centru pažnje. Ove igračke potiču razvijanje njihovog mozga a također potiču pojačan trening. Pružite mu jednu od ovih vrsta igračaka i začudit ćete se kako vaš francuzić bez problema dešifrira ovakve pseće zagonetke!

4. Plišanci

Francuski buldozi vole uokolo bacati velike, mekane plišane igračke. Na kraju iscrpne igre, najčešće ćete pronaći svog uheca kako zagrljeno spava uz svog plišanca. Nastojimo im pružiti sigurne igračke kako bi ih zaštitili i produžili njihov životni vijek. Plišanci ipak pružaju nešto što ostale igračke ne mogu.

Pazite: pri odabiru igračaka dobro se posavjetujte sa prodavačima koji vam mogu puno pomoći. Provjerite da igračke koje kupujete nisu lako uništive, da ne sadrže sitne dijelove koji se lako mogu progutati. Sve stare i raspadnute igračke uklonite kako ne bi došlo do gušenja ili zaustavljanja probave. I svakako, motrite svog ljubimca u igri kako ne bi učinio nešto što bi ga moglo koštati zdravlja.


Ako još niste pronašli odgovarajuću hranu za svog praščića svakako preporučamo Fish4dogs, a ovdje možete pročitati zašto.

Pratite nas:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top