Poslastice koje će svaki francuz obožavati

Izbor poslastica za naše uhece je velik, a mi smo pronašli one koje će s guštom pojesti.

Vlasnici danas u pet shopovima imaju velik izbor kada su u pitanju hrana i poslastice, ali važno je odabrati one koje su ukusne, ali i zdrave. Iako ih poslasticama ne hranimo u količinama kao i hranu, važno je paziti na sastav koji mora biti kvalitetan.

Mi smo veliki ljubitelji Fish4dogs proizvoda jer osim što imaju na izbor razne okuse, sastav je pomno biran i izrazito doprinosi zdravlju naših četveronožnih prijatelja. Sada imaju novo prekrasno pakiranje, ali vrhunska kvaliteta ostala je ista!.

Zašto izabrati Fish4dogs poslastice?

  1. Zubna njega -poslastice su izvrstan su alat za održavanje zuba i desni vašeg psa zdravim. Bolesti desni javljaju se pet puta češće kod pasa nego kod ljudi zbog nedostatka četkanja i činjenice da su pseća usta alkalnija što pospješuje stvaranje plaka.
  2. Omega 3 – djeluje protuupalno, pomaže u stanju dlake, kože, pokretljivosti i zdravlju srca.Također, smanjuje upalu što pomaže u pokretljivosti, čineći umorne, ukočene i bolne zglobove gipkijima. Omega 3 je visoko koncentrirana u mozgu i važna je za njegov rad, pamćenje i ponašanje psa.
  3. Lako probavljiva – Riba je visokokvalitetni, lako probavljivi protein, pa prehrana bogata ribom osigurava da vaš pas dobije sve hranjive sastojke, vitamine, masti, šećere i proteine koji su mu potrebni da bi ostao zdrav.
  4. Bez pšenica i drugih žitarica – Osjetljivost na pšenicu i druge žitarice uobičajena je za sve više pasa, pa su svi recepti bez žitarica, a umjesto toga koriste krumpir i grašak kao ugljikohidrate u hrani.
  5. Njega kože i dlake – Riblja prehrana može pomoći u smanjenju upaljene kože i  doprinosi povećanju hidratacije kože, što ne dovodi samo do dobrog zdravlja kože, već i promiče izvrsno stanje dlake.

Koje poslastice izabrati?

Znamo, izbor je težak, ali koji god izabrali, nećete pogriješiti.

Mi smo veliki ljubitelji ribljih kockica, odnosno Sea Jerks, jer su napravljeni od 100% riblje kože, niskokalorične su i imaju hrapavu teksturu koja da pomaže ukloniti naslage sa zuba psa.

fish4dogs sea jerks

Na izbor još imate ribu u kombinaciji s jabukom, bananom, batatom… Koje će vas uhec prve probati?

Naručiti ih možete i putem dalmino.eu, a ako se prijavite na naš newsletter dobivate kod za popust na 5 online kupovina.

Ako još niste:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top