shanti_francuskibuldoghrvatska

“Shanti i ja zaljubile smo se na prvi pogled!”

Nastavljamo dalje sa predstavljanjem naših uheca. Danas upoznajte Shanti iz Zagreba!

Vlasnica: Anamarija Brozinčević

Iz kojeg grada dolazi: Zagreb

Ime psa: Shanti

Datum i mjesto rođenja psa: 26.2.2016., u Zagrebu

shanti_francuskibuldoghrvatska

O meni:

Shanti je došla na svijet kao brindle francuzić, sa bijelom zvijezdom repaticom na prsima, pa je u originalu naravno dobila ime Betlehem star! 🙂 Zaljubile smo se jedna u drugu na prvi pogled, daa, morala je biti moja! To je jedno preumiljato biće, i obožava ljude, naprosto mora svakom prići, i ako ju netko izignorira, točno nafunjeno ode dalje! 😀 Njene mane i vrline su jedno te ista stvar, tipa-valjam se po prašini kao pravi prasac i jako sam smiješna i bitna, ali onda me gazdarica mora otuširati svaki puta poslije šetnje jer spavam kao kraljica na krevetu!

Naravno, kao i svi frenchiji, ne mogu biti dugo na jakom suncu, ali zato se u dugačkim večernjim šetnjama natjeravam sa velikim psima jer sam i ja kao “velika” ! Zdravlje je super služi, eventualno sitnice tipa ako ju trava iziritira okice pa malo nakapamo i opet sve super. Shanti se obožava kupati i čim vidi kakvu vodu, odmah pravac-kupanje, ali se boji ići u duboko pa samo “brije” po plićaku.

shanti_francuskibuldoghrvatska

Nije toliko oduševljena lopticama i inim igračkama iz dućana koliko obožava navlačiti obične krpe, češere, donese ti lopticu od kinder jaja da joj staviš slasticu, kad zazveckaš poludi i skače dok joj ne baciš, pa si ona to lijepo otvori i zasladi. Granje je puno zanimljivije od običnih štapova jer ih može raskupusati na komadiće. Od klope voli papati (osim dehidrata i mesa) razno voće: jabuku, lubenicu, suhe šljive obožava, kiwi, mango, jagode, dinje, banane – ma sve voće (osim onog koje peseki ne smiju). Od povrća ne bi vjerovali – kiselo zelje! Ali ne smije puno da ne bi bio “show” poslije. Eto, mogla bih tako do besvijesti, ali prava mala blentava i predraga prasica koja je uljepšala život meni, ali i svima ostalima oko sebe – baš kao što su i svi ostali predragi uheci!

Upoznali se Shanti, a ako i vi želite ispričati priču o svom uhecu, ispunite ovaj obrazac.

Ako još niste:

Ako još niste pronašli odgovarajuću hranu za svog praščića svakako preporučamo Fish4dogs, a ovdje možete pročitati zašto.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top