Zeus

Upoznajte Zeusa: “Svima nam je promijenio živote za 300% na bolje!”

Nastavljamo dalje sa predstavljanjem naših uheca. Danas upoznajte Zeusa iz Imotskog!

Vlasnica: Tihana Lasić

Iz kojeg grada dolazi: Imotski

Ime psa: Zeus

Datum i mjesto rođenja psa: 05.08., Zagreb

O meni

Kad sam se odlučila na kupnju francuskog bulldoga SVI moji bližnji (roditelji, brat, dečko, prijatelji) su me pitali: “Jesam li normalna?!?!? Šta će mi tako ružan pas/svinja, bez repa, njuške?! Da si kupim nekog pomeranca, pudla, normalnog psa itd…🙄” Međutim mene to na sreću nije pokolebalo, jer sam se ja zaljubila u tu pasminu prvi put kad sam se srela sa francuzem prije nekih 6 godina.

Zeus

Dobila sam svog uheca 04.10. 2015. godine na Sv. Franju (koji je inače poznat kao Svetac prijatelj životinja). Bila sam naaaaaajsretnije biće na planeti… A on jadan, tužan, odvojen od mame prihvatio je mene kao svoju drugu mamu 🤗 Od prvog dana je NORMALNO počeo spavati samnom u krevetu, pratit me u stopu, sjedit samnom kad sjedim za stolom, gledat tv, šetnje, stalno skupa. Ako bi slučajno izašla on je vegetirao kao biljka 😂. Nije se ni osjećalo da je u kući, osim kad bi ispustio plin 🤣

Zeus

S godinu i pol dana otkrio je seksualni život 🙀 pa je malo “poludio” i stalno bježao, tražio ženke. Odlučila sam ga kastrirati i to je najbolja stvar na koju sam se odlučila. Mogu slobodno reći da je Zeus jedna od najboljih stvari koja mi se dogodila u životu💗💗 On je jedan luđak koji OBOŽAVA šetnje, istraživanja, plažu, kupanje, djecu, odrasle osobe, starce, sve! Mane… 🤔 tvrdoglav, ponekad neposlušan (kao i svi francuski buldozi) Za sad se još nisam susrela s čim se on boji osim veterinara 😂 e tada nastane cirkus kad idemo na cijepljenje. Uglavnom svi moji Zeusa vole, sad im je ta pasmina najljepša. Svima nam je promijenio živote 300% na bolje… Mi kažemo on je naše najmlađe i najslađe dijete… Ljubav neopisiva!!!

Zeus

Upoznali se Zeusa, a ako i vi želite ispričati priču o svom uhecu, ispunite ovaj obrazac.

Ako još niste:

Ako još niste pronašli odgovarajuću hranu za svog praščića svakako preporučamo Fish4dogs, a ovdje možete pročitati zašto.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top