dawg swag candy

DAWG SWAG ima novu najslađu ljetnu kolekciju modnih dodataka

Omiljeni brend za pse DAWG SWAG predstavio je novu Candy kolekciju koju ćete obožavati!

Omiljeni brend za pse DAWG SWAG predstavio je novu Candy kolekciju ogrlica, oprsnica i povodaca, rađenih od inovativnog, vodootpornog materijala, što ih čini idealnim za sve avanture u kojima će se ovog ljeta tvoj pas naći.

Svi proizvodi iz Candy kolekcije ručno su rađeni, koristeći materijal koji je zbog načina izrade potpuno vodootporan, lako se čisti, ne upija mirise, mekan je i fleksibilan. Sve ovo znači samo jedno – od sada tvoj pas može bezbrižno uživati u svim avanturama, bilo da se radi o kupanju u moru, jezeru, trčanju po ljetnom pljusku, natjecanju s prijateljima tko će imati više blata po sebi.

Za čistu i mirišljavu ogrlicu dovoljna je samo krpica, malo sapuna i ogrlica tvog psa je kao nova. Poseban premaz sprječava i prodiranje bakterija u Candy proizvode, tako da je osmijeh na njuškici tvog psa zagarantiran.

dawg swag

Osim ogrlica i povodaca, novost u DAWG SWAG ponudi su i oprsnice i povodac oko tijela, uz kojeg psa možeš šetati slobodnih ruku, kao i mogućnost izrade proizvoda po mjeri. Proizvodi dolaze u neodoljivim ljetnim bojama, kako bi svi pogledi bili usmjereni prema tvom psu. Možeš ih pronaći na web shopu www.dawg-swag.com ili u pet bistrou Capa u Masarykovoj 19, Zagreb.

OSVOJI OGRLICU PO ŽELJI

DAWG SWAG vas je odlučio darivati s ogrlicom po izboru. Klik na objavu i uključi se na našoj Facebook stranici!


Pratite nas:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top